Nieuwe kantoorgebruikers in Het Kwadraat Groningen

Het Kwadraat

Het Kwadraat verwelkomt in het eerste kwartaal van 2019 een tweetal nieuwe kantoorgebruikers. Accare huurt een kantoorruimte ter grootte van circa 1.350 m² en behoort daarmee tot één van de grotere gebruikers van het complex. Accare vestigt zich op de eerste verdieping van de zogenaamde ‘slurf’ van het gebouw. Daarnaast vestigt uitzendbureau Timing zich in een kantoorunit gelegen op de begane grond. Zij nemen een ruimte in gebruik van circa 600 .  Beide gebruikers zijn op dit moment bezig met de verbouw en inrichting.

Wat het geheim is achter het succes van Het Kwadraat? Dit is de multifunctionele opzet. In samenwerking met Solide Vastgoed Beheer is het gebouw in een hele bijzondere werkomgeving veranderd. Het ziet er met de industriële look prachtig uit en het biedt alle faciliteiten die een kantoorgebruiker wenst. Van een goede koffiebar en een restaurant tot en met fitnessruimtes. Dit soort totaalconcepten zijn momenteel erg populair onder ondernemers, multinationals of zzp-ers.

Met de komst van de nieuwe gebruikers is het gebouw bijna gevuld. Er zijn nog een aantal ruimten beschikbaar. Mocht u interesse hebben in de huur van kantoorruimte, neemt u dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]