NEXTFUND biedt unieke kantoorvilla te huur aan in centrum Groningen

Op de hoek van het Emmaplein ligt deze prachtige in 1905 gebouwde monumentale kantoorvilla. Destijds is de villa gebouwd in opdracht van de Algemene Groninger Levensverzekering Maatschappij. Het geheel is ontworpen door de architect P.M.A. Huurman en is een rijksmonument ‘vanwege zijn cultuurhistorische en architectuurhistorische waarde vanwege de kwaliteit van het ontwerp en de zorgvuldige keuze van materiaal en de evenwichtige toepassing daarvan in zowel de fraai gecomponeerde gevels als in het interieur’.

Enkele jaren geleden is het pand volledig gemoderniseerd aan de binnenzijde. Het pand is in de loop der jaren veelal in gebruik geweest bij organisaties in de zakelijke dienstverlening en is momenteel in gebruik bij ABN Amro. Het kantoor is gelegen in de binnenstad van Groningen, op een prachtige locatie aan het Emmaplein. De volledige kantoorvilla heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van circa 622 m². Door de ligging nabij de uitvalswegen is de bereikbaarheid goed te noemen. daarnaast is het hoofdstation op loopstand gelegen. Tot slot, behoren tot het gebouw 16 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Recentelijk is deze kantoorvilla van eigenaar verwisseld. NEXTFUND adviseerde de koper van het object bij de onderhandeling, het due dilligence onderzoek en de contractuele vastlegging.

Deze unieke villa komt in de loop van 2019 beschikbaar voor verhuur. Klik hier voor meer informatie.

Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]