Rijksvastgoedbedrijf huurt 2.011 m² kantoorruimte in Groningen

Leonard Springerlaan 31

Nexus Real Estate heeft met ingang van 1 december 2020 alle resterende leegstand in het kantoorgebouw aan de Leonard Springerlaan 31 in Groningen verhuurd aan het Rijksvastgoedbedrijf. De Nederlandse Staat heeft 2.011 m² kantoorruimte en 44parkeerplaatsen gehuurd voor een periode van 5 jaar. Deze huurovereenkomst volgt op de eerder in maart van dit jaar tot stand gebrachte verlenging van de bestaande huurovereenkomst met Bilfinger Tebodin Netherlands met 6 jaar ten aanzien van 1.771 m² kantoorruimte en 48 parkeerplaatsen.

Nexus heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in een renovatie van de centrale entree en de algemene ruimte van het gebouw. Tevens is de klimaatinstallatie gerenoveerd en is een nieuw parkeertoegangscontrole systeem geplaatst met nummerbordherkenning. Daarnaast is het Energielabel verbeterd van label C naar label A. Het gebouw aan de Leonard Springerlaan maakt onderdeel uit van een grotere vastgoed portefeuille die sinds 2018 in beheer is bij Nexus Real Estate.

NEXTFUND Vastgoedadviseurs adviseerde, collegiaal met Kooistra Feenstra bedrijfsmakelaars bij de totstandkoming van deze verhuurtransactie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]