Erik Paas RT

Erik begon zijn werkzame carrière als wachtmeester bij de Rijkspolitie. Na 10 jaar gewerkt te hebben bij de politie, begon hij zich te interesseren in vastgoed. Hij behaalde zijn makelaarsdiploma en werd bij de rechtbank in Assen beëdigd als makelaar in onroerende goederen. Erik verruilde de politie voor de gemeente Groningen en begon op de afdeling Vastgoed dienst RO/EZ. Binnen de gemeente Groningen heeft hij diverse werkzaamheden verricht waaronder aankoop, verkoop van gronden en gebouwen. Daarnaast werkte hij in een projectgroep om de bedrijventerreinen Driebond, Eemspoort en Rengers te ontwikkelen. Na ongeveer 8 jaar trad Erik in dienst bij DTZ Zadelhoff.

Bij DTZ Zadelhoff heeft Erik 19 jaar vastgoed ervaring opgedaan. Erik is een bekend gezicht bij vele lokale Noordelijke ondernemers. Hij is betrokken geweest bij diverse vastgoedtransacties van bedrijfspanden tot melkfabrieken. Naast advisering in transacties is Erik officieel Register Taxateur en hij is ingeschreven in het Vastgoed register. Erik wordt regelmatig ingeschakeld door de Rechtbank als deskundige in vastgoedvraagstukken.

Erik is ingeschreven bij Stichting VastgoedCert als Register Makelaar onder nummer V397965554 en bij het NRVT als Register Taxateur onder nummer RT 361421780.

[email protected]
M +31 (0)6 13641000