€ 125,- per m² per jaar
Prijs
Verhuurd
Status

Leonard Springerlaan 29

Het te verhuren object betreft een vrijstaand kantoorobject bestaande uit zes bouwlagen. De huidige gebruikers van het gebouw zijn KPMG en Dijkhuis.

De volgende bouwlagen zijn beschikbaar voor de verhuur:
- Begane grond, geheel, de totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 388,8 m² (inclusief toeslag algemene ruimten);
- Eerste verdieping, geheel, de totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 431,6 m² (inclusief toeslag algemene ruimten);
- Tweede verdieping, geheel, de totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 435,5 m².

Locatie:
Het object is gelegen op het kantorenpark Martini Trade Park. Het Martini Trade Park is een druk bezochte locatie aan de ring van Groningen, mede door het evenementencentrum Martini Plaza en het hoofdkantoor van de Gasunie. In de directe omgeving bevinden zich diverse bekende bedrijven zoals Ernst & Young, FNV Bondgenoten, Kamer van Koophandel, VNN en Reclassering. Het kantorenpark grenst aan het Stadspark.

Bereikbaarheid:
Het object is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Het Martini Trade Park is gelegen direct aan de ringweg van Groningen en de opritten van de snelwegen A7 (richting Heerenveen, Amsterdam) en A28 (richting Assen, Zwolle) zijn uitstekend bereikbaar. Verder is Groningen met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar middels trein- en busverbindingen.

Parkeren:
Voor de beschikbare verdiepingen zijn in totaal 20 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Daarnaast is parkeren (tegen betaling) mogelijk in de centrale parkeervoorziening op het kantorenpark .

Bestemming:
Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, onder meer voorzien van:

• Vloerbedekking;
• Systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen;
• Kabelgoten voorzien van elektra en data bekabeling;
• Systeemwanden
• Pantry met boiler

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

Huurprijs kantoorruimte
EUR 125,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
EUR 600,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Naast de huur is de huurder een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd van EUR 35,- per m2 per jaar. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van de werkelijke kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de service kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

Al deze informatie en bovenstaande onder voorbehoud definitieve goedkeuring directie opdrachtgever.

Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor. Wij geven u graag meer informatie en een rondleiding door het gebouw!

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact