€ 145,- per m² per jaar
Prijs
Beschikbaar
Status

Leonard Springerlaan 29

Namens onze opdrachtgever bieden wij aan een kantoorruimte gelegen op de tweede en derde verdieping van het object Leonard Springerlaan 29. Het object heeft in het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. Het object is volledig gerenoveerd en ingericht voor de huidige huurders. Eind 2023 komt de unit op de derde verdieping beschikbaar voor de verhuur. Deze ruimte zal ook volledig gerenoveerd worden verhuurd. De ruimte wordt voorzien van een gespoten plafond, nieuw sanitair, een gietvloer en verlichtingsplan. Naast de eigen verdieping behoort tot het gehuurde de gezamenlijke vijfde verdieping. Hier zijn een prachtige kantine, vergaderruimten en dakterras aanwezig. De beschikbare oppervlakte bedraagt circa 535 m² v.v.o., op zowel de tweede als derde verdieping.

De totale te huren ruimte heeft een oppervlakte van 1.070 m² v.v.o.. Daarnaast zijn 3 eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. Op het terrein is verder een fietsenstalling aanwezig.

Locatie
Het object is gelegen op het kantorenpark Martini Trade Park. Het Martini Trade Park is een druk bezochte locatie aan de ring van Groningen, mede door het evenementencentrum Martini Plaza en het hoofdkantoor van de Gasunie. In de directe omgeving bevinden zich diverse bekende bedrijven zoals Ernst & Young, FNV Bondgenoten, Kamer van Koophandel, VNN en Reclassering. Het kantorenpark grenst aan het Stadspark. De huidige huurders in het gebouw zijn KPMG en Harvest Digital.

Bereikbaarheid
Het object is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Het Martini Trade Park is gelegen direct aan de ringweg van Groningen en de opritten van de snelwegen A7 (richting Heerenveen, Amsterdam) en A28 (richting Assen, Zwolle) zijn uitstekend bereikbaar. Verder is Groningen met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar middels trein- en busverbindingen.

Parkeren
Voor de beschikbare verdieping zijn 3 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Daarnaast is parkeren (tegen betaling) mogelijk in de centrale parkeervoorziening op het kantorenpark.

Object
Het totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 1.070 m², verdeeld over de tweede en derde verdieping.

Huurprijs
Kantoorruimte: EUR 145,- per m² per jaar;
Parkeerplaats: EUR 750,- per plaats per jaar.

Servicekosten
EUR 40,- per m² als verrekenbaar voorschot.

Huurtermijn
5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Aanvaarding
Eind 2023.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nextfund Vastgoedadviseurs via 050 76 76 100.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact