€ 250,- per m² per jaar
Prijs
Beschikbaar
Status

WG-plein 100

In 1985 is het chirurgiegebouw van het Wilhelmina Gasthuis, gelegen aan het W.G. Plein in Oud West, getransformeerd tot het Algemeen Ondernemers Centrum (AOC). Op dit moment zijn er ca. 140 ondernemers gevestigd. Het AOC Amsterdam is door haar ligging, uitstraling en door het veelvoud van aangeboden diensten en services, een populaire vestigingslocaties voor een gevarieerd aantal organisaties.
Het zeer karakteristieke gebouw dateert uit het begin van de vorige eeuw en geniet bekendheid als voormalig Wilhelmina Gasthuis. Het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 14.125 m² kantoorruimte en huisvest ca. 140 kleine en grotere bedrijven.
Het gebouw beschikt over een centrale receptie, vergadervoorzieningen, een bar/lounge/wachtruimte en een huismeester. Het AOC Business Centre, ook gevestigd in het gebouw, biedt diverse diensten als telefoonservice, kopieerfaciliteiten, faxservice en dergelijke.

De locatie is uniek, aan het begin van de Overtoom, één van de belangrijkste uitvalswegen én dichtbij het Leidseplein, het bruisend uitgaanscentrum van Amsterdam.

De bereikbaarheid met eigen vervoer via de Overtoom of Stadhouderskade en Nassaukade is uitstekend. Tramlijnen 1, 2, 5, 6, 7 en 10 en buslijnen 67, 72, 74 en 78 hebben haltes in de nabijheid van het object. Er zijn directe verbindingen met de belangrijkste treinstations.

I.o.m. verhuurder zijn er verschillende units beschikbaar variërend van ca. 20 m² tot 300 m².
De units in het AOC Amsterdam worden vanuit verhuurder casco geleverd, eventuele zaken als vloerbedekking en zonwering e.d. zijn soms over te nemen van de huidige huurder van de unit.

De huurprijs per unit bedraagt € 250,- per m²/per jaar exclusief btw.

De servicekosten bedragen € 45,- per m² per jaar exclusief btw.

De huurtermijn is 5 jaar.

Huurbetaling vindt plaats per maand vooruit/per automatische incasso.

Zekerheidsstelling is een bankgarantie (of waarborgsom) ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

Huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2006=100).

Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring verhuurder/eigenaar en is met zorg samengesteld. Derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact