Het Kwadraat verwelkomt per juli 2018 een nieuwe kantoorgebruiker. Team 4 Architecten huurt een kantoorruimte ter grootte van circa 1.000 m² en behoort daarmee tot één van de grotere gebruikers van het gebouw. Team 4 Architecten wordt  buurman van Voys en De Jong en Laan en vestigt zich in de ‘slurf’ van het gebouw.

Internettelefoniebedrijf Voys heeft inmiddels zijn nieuwe hoofdkantoor in Het Kwadraat al in gebruik genomen en zusterbedrijf Spindle legt er momenteel de hand aan de inrichting van een nieuwe werkruimte. Ook de verbouwing van de oude drukpersruimte, waar NDC zijn intrek neemt, zal deze zomer voltooid zijn. In september zal ook accountantskantoor De Jong & Laan zijn intrek in het pand nemen.

Wat het geheim is achter het succes van Het Kwadraat? Dit is de multifunctionele opzet. “In samenwerking met Solide Vastgoed Beheer is het gebouw in een hele bijzondere werkomgeving veranderd. Het ziet er met de industriële look prachtig uit en het biedt alle faciliteiten die een kantoorgebruiker wenst. Van een goede koffiebar en een restaurant tot een stomerij en fitnessruimtes. Dit soort totaalconcepten zijn momenteel erg populair onder ondernemers, multinationals of zzp-ers.

De verhuur van het gebouw loopt voorspoedig en er zijn nog een aantal ruimten beschikbaar. Mocht u interesse hebben in de huur van kantoorruimte, neemt u dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met [email protected]