Sinds 1932 bevindt zich aan de Paterswoldsweg 139 in Groningen een grootschalig en bekend autobedrijf. Onder de naam Century worden er op deze locatie auto’s verkocht en onderhouden. Het bedrijfscomplex wordt sinds jaar en dag geassocieerd met de merken Volkswagen en Audi. In de afgelopen jaren is het complex meerdere malen gerenoveerd en uitgebreid. Op dit moment worden er Volkswagen bedrijfsauto’s verkocht en bevindt zich op de locatie een Tankstation van Gulf. Het complex is recentelijk van eigenaar verwisseld.

Het perceel is totaal groot circa 7.900 m² waarop circa 5.800 m² bebouwing is gerealiseerd. Deze bebouwing bestaat uit een showroom, werkplaats, kantoorruimte en een tankstation. De locatie is op dit moment volledig langjarig verhuurd aan de Century Autogroep en aan Oliehandel Nederland. Door de ligging naast de Ringweg, is het een markante locatie met potentiele ontwikkelingsmogelijkheden.

NEXTFUND begeleidde de koper tijdens de onderhandeling, het due dilligence onderzoek en de contractuele afronding van de transactie. BNP Paribas Real Estate adviseerde verkoper.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]