793 m2
Perceel oppervlakte
€ 545.000,- k.k.
Prijs
Beschikbaar
Status

Nieuwe Rijksweg 11a

Namens onze opdrachtgever bieden wij een veelzijdig woon/winkel object aan in het mooie dorp Vries. De winkel is als slagerij in gebruik en het woonhuis wordt thans bewoond. De huidige eigenaar zoekt na 14 jaar een nieuwe uitdaging in het zonnige Spanje.
Het object heeft thans de gecombineerde woon/winkel functie. De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 85 m² en het woonhuis van circa 135 m².

De mogelijkheid is aanwezig om de winkelruimte toe te voegen aan de woonruimte waardoor er een zeer ruime woning van circa 220 m² wordt gecreëerd.

Object
Nieuwe Rijksweg 11a-13 te Vries.

Soort
Winkelruimte + woning.

Omschrijving
Bent u op zoek naar een unieke kans om wonen en werken te combineren? Dit veelzijdige woon/winkelpand, gelegen in het centrum van het charmante dorp Vries, biedt zowel een ruime winkelruimte als een comfortabele ruime woning.
Het pand bestaat uit een winkelruimte van totaal circa 85 m², opgedeeld in verkoopruimte en werkruimte/koeling. Het winkelpand is veelzijdig ingericht en geschikt voor diverse functies.

De winkelruimte is licht en uitnodigend, met grote etalageramen die zorgen voor optimale zichtbaarheid en veel natuurlijk licht. Deze ruimte is flexibel in te richten en biedt voldoende mogelijkheden voor het creëren van een aantrekkelijke presentatie van uw producten of diensten

Achter de winkel bevindt zich een ruime werkplek van circa 40 m², die kan worden aangepast aan de specifieke wensen van uw bedrijf. Deze werkplek is ideaal voor opslag, productie, administratie of andere ondersteunende activiteiten. De open indeling maakt het eenvoudig om de ruimte in te richten volgens uw wensen en behoeften.

Naast de winkelruimte bevindt zich een koeling van circa 15 m². Deze ruimte is perfect voor het opslaan van verse producten, wat het pand bijzonder geschikt maakt voor bedrijven die werken met producten die vers zijn. De koeling is gemakkelijk toegankelijk vanuit zowel de winkel als de werkplek.

De woning, met een oppervlakte van circa 135 m², biedt alle comfort die u nodig heeft voor een prettig verblijf. De entree is aan de zijkant van de woning. Vanuit de hal komt u via een deur aan de linkerkant in het woongedeelte en de deur aan de rechterkant brengt u in de keuken. De hal heeft een keurig toilet en een trap die u naar de eerste verdieping brengt.
De woonkamer, met een oppervlakte van 28 m², is gezellig en modern. Door de grote ramen komt er veel daglicht naar binnen. De keuken van circa 15 m² is praktisch ingericht en voorzien van moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, grote koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de werkplek en winkelruimte. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers van circa 12, 12, 18 en 20 m². De badkamer is voorzien van een separate douche, bad, wastafel met meubel en een toilet. De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt voldoende opbergruimte en is geschikt voor uw wasmachine en droger.

Naast de comfortabele woon- en winkelruimte is een fraaie tuin aanwezig met vrijstaande garage van ongeveer 35 m² meter daarvoor een oprit voor diverse auto’s. In de achtertuin is de garage uitgebouwd met een overdekte loungeruimte waar u vanuit een loungestoel heerlijk kunt genieten van de rust en de zon.

Locatie
Het pand is gelegen in het Drentse dorp Vries, aan een doorgaande weg en aan de rand van het centrum. Geniet van de dorpse sfeer met diverse voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen, eetgelegenheden, sportmogelijkheden en het openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand. Daarnaast zijn ook natuurgebieden en recreatiemogelijkheden binnen handbereik. Vries is centraal gelegen tussen de steden Assen en Groningen. Assen ligt op circa 6 km rijafstand van Vries, en Groningen op circa 15 km rijafstand.

Bestemming
Het object valt onder de beheersverordening Vries met als bestemming “Woongebied”.
De voor 'Woongebied' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- Wonen, met dien verstande dat het aantal woningen per bouwperceel niet meer mag bedragen dan het bestaande aantal, dan wel niet meer dan ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal wooneenheden' aangegeven aantal woningen, al dan niet in combinatie met:
- Een aan huis verbonden beroep, een bed and breakfast, kleinschalige kinderopvang/gastouderschap, verkeers- en verblijfsvoorzieningen

En tevens voor:
- Bestaande bedrijven tot en met categorie 2 van de bij de regels behorende Staat van Bedrijven, welke wat betreft geur, stof, geluid en gevaar toelaatbaar zijn naast woningen;
- Detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel';

Een kandidaat-koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Tynaarlo.

Kadastrale omschrijving
Gemeente Vries, sectie P nummer 4326, perceeloppervlakte 793 m².

Bereikbaarheid
Vries is centraal gelegen tussen de steden Assen en Groningen. Assen ligt op circa 6 km rijafstand van Vries, en Groningen op circa 15 km rijafstand. De op- en afrit naar deze uitvalswegen is op steenworp afstand. Tevens is er een bushalte op loopafstand van het object.

Parkeren
Bij het object is parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar. Daarnaast zijn er parkeermogelijkheden aan de doorgaande weg voor het object.

Oppervlakte
Winkelruimte: circa 85 m²;
Woonruimte: circa 135 m²;
Externe bergruimte/ schuurruimte: circa 60 m².

Energielabel
G.

Opleveringsniveau
Het object wordt geleverd in de staat waarin deze zich bevindt ten tijde van het sluiten van de koop. Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’. Dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten van het object.

Koopprijs
EUR 545.000,- kosten koper.

BTW
Niet van toepassing.

Aanvaarding
In overleg.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nextfund Vastgoedadviseurs via 050 76 76 100.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact