580 m2
Perceel oppervlakte
€ 575.000,- k.k.
Prijs
Verkocht
Status

Noordlandweg 8

ONTWIKKELING BESTAANDE UIT RECREATIEWONINGEN
Met genoegen brengen wij u deze interessante beleggingspropositie onder de aandacht. Dit betreft de ontwikkeling van 6 recreatie appartementen in opdracht van een particuliere belegger. Te koop wordt aangeboden de bestaande bebouwing met omgevingsvergunning. De koper dient zelf de ontwikkeling verder te realiseren. Graag gaan wij met u in gesprek om de mogelijkheden, voorwaarden en de details van de ontwikkeling door te nemen. Dit type beleggingsproduct is schaars en wordt zelden aan de markt aangeboden. U wordt, in de gelegenheid gesteld om deze bijzondere propositie te acquireren. De woningen zijn gelegen op een terrein nabij Midsland Noord op Terschelling. Wij zijn verheugd om deze unieke mogelijkheid namens onze cliënt bij u onder de aandacht te mogen brengen.

MIDSLAND NOORD, TERSCHELLING
Midsland-Noord is een nederzetting van recreatiewoningen (bungalows) en woningen voor permanente bewoning ten noorden van het dorp Midsland op het waddeneiland Terschelling. In Midsland-Noord bevinden zich tevens een aantal campings en terreinen voor stacaravans, een hotel, drie restaurants, een discotheek, een kerk en een enkele winkel. Terschelling is een gemeente in de provincie Friesland. Vanaf het westen gerekend is Terschelling het derde bewoonde Nederlandse Waddeneiland. Terschelling grenst ten noorden aan de Noordzee en ten zuiden aan de Waddenzee; ten zuidwesten ligt Vlieland en ten oosten Ameland. De totale strandlengte is zo'n 40 kilometer en de totale lengte van de fietspaden is ruim 70 kilometer.

LIGGING
De te ontwikkelen locatie betreft een voormalige boerderij gelegen aan de rand van camping Hoeve 't Noord. Dit is een familiecamping met alleen vaste staanplaatsen. Over 4 velden verdeeld, vindt u zo'n 68 plekken met stacaravans en chalets. De boerderij is gelegen aan de noordwestzijde van de camping, aan de Noordlandweg. De te ontwikkelen woningen dienen gerealiseerd te worden in het bestaande gebouw, het betreffen in totaal 6 appartementen. De woonoppervlakten variëren van 49 m² tot 57 m². De omgevingsvergunning is onherroepelijk verleend.

VERVOLGSTAPPEN
Indien u interesse tot verwerving heeft, dan nodigen wij u graag uit om op basis van dit Investment Memorandum, een indicatieve bieding uit te brengen. Vermeld bij het uitbrengen van een indicatieve bieding in ieder geval de volgende gegevens:

Naam en adres van de potentiële koper en – indien van toepassing– de aandeelhoudersstructuur, inclusief relevante uittreksels van de Kamer van Koophandel;
De aankoopprijs kosten koper;
Financiering: Indien financiering benodigd is, een uitgebreide beschrijving over hoe de aankoop zal worden gefinancierd;
De voorwaarden en de vereiste goedkeuringen, evenals de termijnen van deze voorwaarden en goedkeuringen;
Due Diligence: de details van het eventueel benodigde due diligence onderzoek ten behoeve van de aankoop;
De beoogde datum van levering is 1 april 2022

Verkoper zal in de Koopovereenkomst de gebruikelijke garanties verstrekken ten aanzien van zijn bevoegdheid tot overdracht van het Verkochte, alsmede een zeer beperkt aantal garanties ten aanzien van de juridische staat van het Verkochte. Naar aanleiding van de getoonde interesse kan de Verkoper besluiten aan u een periode van exclusiviteit te verlenen.

Na ondertekening van een ‘letter of intent’ (LOI) wordt u in de gelegenheid gesteld een eventueel due diligence onderzoek uit te voeren en de bieding onvoorwaardelijk te laten worden.

In deze aanmelding treft u de belangrijkste informatie van dit object en het verkoopproces aan. Indien er op basis van deze tekst interesse tot verwerving bestaat en/of er vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Stefan Ensing of Auric Geerligs van NEXTFUND Vastgoedadviseurs.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact