€ 130,- per m² per jaar
Prijs
Beschikbaar
Status

Zernikepark 4

TE HUUR kantoorruimte gelegen op de Zernike Campus in Groningen. Vanuit uw nieuwe kantoor aan Zernikepark 4 kunt u optimaal gebruik maken van de faciliteiten van de campus en de uitstekende ontsluiting naar het Ommeland, alsmede de parkeerplaatsen op eigen terrein. Het kantoorpand heeft een "open" karakter met veel lichtinval, hierdoor zijn er veel invullingen mogelijk.

Oppervlakte
De totale beschikbare verhuurbare kantoorruimte bedraagt 2.560 m², in units vanaf circa 600 m² v.v.o.

Locatie
De Zernike Campus is een bedrijventerrein in het noorden van de stad Groningen. Het gebied huisvest onder andere de campus van de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen en diverse commerciële organisaties zoals twee Datahotels, Avebe, Syncom, Transcom, Lode Holding, TNO en een grote hoeveelheid startups (InnoLab). Tevens zijn op de Zernike Campus de EnergyBarn en Warmtestad gevestigd.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, met o.a. de navolgende voorzieningen:
- Luchtbehandeling;
- Parkeergelegenheid;
- Kabelgoten inclusief wandcontactdozen;
- Gebouw gebonden installaties CV/LB;
- Toiletgroepen;
- Pantry;
- Systeemplafond + lichtarmaturen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€ 130,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
De servicekosten bedragen €40,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in juli 2003, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 11 juli 2003 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 72/2003.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie
Stefan Ensing via 050 - 76 76 100 en [email protected]

Vastgoed adviseur

Auric Geerlins

T: +31 (0)6 20749002
Contact