€ 120,- per m² per jaar
Prijs
Beschikbaar
Status

Zernikepark 12

Namens onze opdrachtgever bieden wij een kantoorruimte aan welke onderdeel is van een kantoorverzamelgebouw gelegen op het Zernikepark te Groningen. De te huren ruimte betreft een kantoorruimte gelegen op de begane grond van het object Zernikepark 12. De totale beschikbare verhuurbare kantoorruimte bedraagt circa 543 m².

Object:
Zernikepark 12, 9747 AN Groningen.

Soort:
Kantoorruimte.

Locatie:
Zernike Science Park aan de noordkant van de stad is bij uitstek bedoeld voor de vestiging van kennisintensieve bedrijven in het bijzonder op gebieden als life science en ICT. De relatie met de naastgelegen Zernike Campus van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool ligt daaraan mede ten grondslag. Veel van de jonge ondernemers op ZSP zijn afkomstig van de RuG of de Hanzehogeschool.

Daarnaast wordt een aanvullende mix van bedrijfsmatige activiteiten toegelaten. Het gaat om bedrijvigheid op bijvoorbeeld energiegebied waarbij ook de kennisfactor een rol speelt. De RuG en de Hanzehogeschool ontwikkelen een ambitieus nieuwbouwprogramma, dat binnen enkele jaren de campus een geheel nieuw aanzien zal geven. Ook onderwijs en onderzoek krijgt daarmee nieuwe impulsen. Verwacht mag worden dat ook het bedrijvenpark hier de vruchten van kan plukken.

Bereikbaarheid:
Het object is met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vele stads- en streekbussen hebben een bushalte op het Zernike Science Park. Daarnaast is het object met eigen vervoer goed bereikbaar. Het Zernike Science Park is door middel van twee ontsluitingswegen en de ligging aan de (noordelijke) ringweg goed bereikbaar per auto.

Oppervlakte:
De totale beschikbare verhuurbare kantoorruimte bedraagt circa 543 m² gelegen op de begane grond.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat met onder meer de navolgende voorzieningen:
- Systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten inclusief wandcontactdozen;
- Gebouw gebonden installaties CV/LB;
- Toiletgroepen in de algemene ruimte;
- Gedeelde Receptievoorziening;
- Alarminstallatie.

Bestemming:
Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
€ 120,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten:
€ 40,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Voor meer informatie neem contact op via [email protected] of via 050 - 76 76 100

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact