€ 847.000,- k.k.
Prijs
Verkocht
Status

Van Kerckhoffstraat 2

Namens onze opdrachtgever bieden wij te huur aan circa 724 m² bruto vloeroppervlakte (b.v.o.) commerciële ruimte.

Het gehuurde is gelegen op de begane grond van het appartementengebouw 'Bloemhof'. De ruimte is nog volledig vrij in te delen en kan worden gebruikt als praktijk en/of kantoorruimte. Het object wordt in de huidige casco staat aangeboden. Eventueel is deelverhuur mogelijk.

Locatie:
Het object is gelegen op de hoek van de Van Kerckhoffstraat en Singelstraat, in het Ebbingekwartier (CiBoGa terrein). In de omgeving hebben diverse ontwikkelingen plaatsgevonden, waardoor het een bruisende, creatieve en levendige omgeving is geworden.

Te huren oppervlakte:
De totaal brutovloeroppervlakte van het object bedraagt circa 724 m². Dit gedeelte is momenteel geheel beschikbaar voor de verhuur.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren geen parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren is mogelijk langs de openbare weg (tegen betaling) en in de nabij gelegen parkeergarage Boterdiep (tegen betaling). In deze parkeergarage kunnen diverse abonnementen worden afgesloten, voor meer informatie wordt verwezen naar de website van deze parkeergarage.

Huurprijzen en huurtermijn:
De huurprijzen en huurtermijn worden in overleg vastgesteld en de huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Al deze informatie en bovenstaande onder voorbehoud definitieve goedkeuring directie opdrachtgever.

Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor. Wij geven u graag meer informatie en een rondleiding door het gebouw!

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact