€ 26.500,- p/j.
Prijs
Verhuurd
Status

Siersteenlaan 484-3

Kantoor-/praktijkruimte gelegen in de woonwijk Vinkhuizen
Op een uitstekende locatie in de wijk Vinkhuizen bieden wij namens onze opdrachtgever een kantoor-/ praktijkruimte aan. Het object is gerealiseerd in 2010 en biedt op de begane grond ruimte aan onder meer een kinderdagverblijf. De beschikbare ruimte is in gebruik geweest als praktijkruimte voor behandeling va kinderen en jeugd. De ruimte deelt de entree en sanitaire voorzieningen en is ingedeeld in diverse behandelruimten c.q. kantoorruimte. Er is onder meer een kindertoilet in de ruimte aanwezig en de wand- en vloerafwerking zijn afgestemd op de doelgroep. De totaal te verhuren ruimte heeft een oppervlakte van circa 230 m² v.v.o.

Oppervlakte
De ruimte is gelegen op de begane grond. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de ruimte bedraagt circa 230 m² v.v.o.

Locatie
Het complex is gelegen in de wijk Vinkhuizen, direct naast de vensterschool. In de omgeving zijn verder een winkelcentrum, politiebureau en woningen aanwezig.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar met de auto. Met circa 10 autominuten zijn de A7 en de A28 te bereiken. Ook met het openbaar vervoer (diverse busverbindingen) is het object goed bereikbaar.

Parkeerfaciliteiten
Parkeren is mogelijk aan de openbare weg.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bestemming
Het object valt onder de bepalingen van bestemmingsplan Vinkhuizen 2007, met als bestemming Gemengde Doeleinden. Binnen de bestemming is een gebruik ten behoeve van kantoren en maatschappelijke dienstverlening toegestaan. Een gebruiker dient zelf te onderzoeken of het voorgenomen gebruik binnen de geldende bestemming valt.

Huurprijs
EUR 26.500,- per jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurtermijn
5 jaar.

Verlengingstermijn
Met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW worden per maand vooruit betaald.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken(ROZ).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Auric Geerligs via 050 767 6100.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact