€ 140,- per m² per jaar
Prijs
Verhuurd
Status

Lubeckweg 2

Uniek kantoorcomplex “Het Kwadraat”
Namens onze opdrachtgever bieden wij kantoorruimte van circa 200 m² aan in het unieke kantoorcomplex "Het Kwadraat" in Groningen.
Gelegen in het voormalige hoofdkantoor van het Dagblad van het Noorden is gevestigd het unieke kantoorcomplex "Het Kwadraat". Sinds de start van "Het Kwadraat" circa 3 jaar geleden is gebleken dat er in de stad Groningen veel interesse is in dit moderne verzamelgebouw, waarin start-ups, scale-ups en grown-ups samen komen.

In het Kwadraat zijn allerlei dagelijkse voorzieningen aanwezig als een bedrijfsrestaurant, fitnessruimte, kapsalon, schoonheidssalon etc. Mede dankzij de aanwezigheid van deze voorzieningen wordt een bijzondere dynamiek gecreëerd tussen wonen en werken. Doormiddel van de uitvoering in glas en metaal verkrijgt het geheel een zeer modern en transparant karakter. In overleg tussen huurder en verhuurder zal het gewenste opleveringsniveau worden vastgesteld. Vele gerenommeerde bedrijven zoals, o.a. De Jong & Laan, Solide Vastgoedbeheer, Timing, NDC, Voys, Spindle, Olympia, Vrijdag Online en Stichting Accare gingen u al voor in het openen van een kantoorlocatie in dit verzamelcomplex.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neemt u gerust contact op met ons kantoor in Groningen.

Oppervlakte kantoorruimte
Voor de verhuur is circa 224 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar (inclusief toeslag algemene ruimten van 24 m²).
Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Locatie
Kantoorcomplex 'Het Kwadraat' is gelegen nabij de Europaweg en onder de rook van de binnenstad van Groningen. Noemenswaardig is de ligging naast het Sontplein, met haar diverse (grootschalige) winkelketens zoals IKEA, Decathlon, Kwantum, Mediamarkt etc.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid per auto
Het Julianaplein bevindt zich in de nabijheid. Voor de status en ontwikkelingen van de ringweg verwijzen we u naar onze informatiebrochure.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
Op circa 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Op circa 10 m afstand bevinden zich de bushalten.

Parkeerfaciliteiten
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt compleet nieuw en van hoogwaardige materialen opgebouwd:
• Gespoten plafonds met akoestische demping;
• Betonvloer voorzien van coating;
• Klimaatklasse C;
• Data- en stroompunten.

Overige voorzieningen en verdere indeling gaat in nader overleg met verhuurder.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 140,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Parkeerplaatsen:
€ 750,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

Servicekosten
Het verrekenbare voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 35,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

Leveringen en diensten
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
• Gas, Water- en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Gebruikersheffingen en Gemeentelijke belastingen etc.;
• Onderhoud, inspecties en periodieke controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten en beglazing buitenzijde;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein en groenvoorziening;
• Schoonmaak en onderhoud buitenzonwering;
• Assurantiepremie binnen- en buitenbeglazing;
• Centrale afvalverwijdering (huisvuil en oud papier), containerhuur e.d.;
• De betaling van lonen, beheerskosten, belastingen en sociale lasten van personeel dat (mede) ten behoeve van het gehuurde in dienst is van verhuurder;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

Huurtermijn
Het uitgangspunt is een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Wederzijdse opzegtermijn
De wederzijdse opzegtermijn bedraagt 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

Betaaltermijn
Betaaltermijn geschiedt in overleg.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

Indexering
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurovereenkomst
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Gebruik en bestemming
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Meer informatie
Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u meer dan graag een rondleiding!

NEXTFUND Vastgoedadviseurs
Emmaplein 4, 9711 AP Groningen
050 - 76 76 100
[email protected]

DISCLAIMER
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact