5.592 m2
Perceel oppervlakte
€ 280.000,- p/j.
Prijs
Verhuurd
Status

Kieler Bocht 11

Grootschalige detailhandelslocatie / bedrijfsruimte gelegen op absolute zichtlocatie aan de Ringweg van Groningen. Het pand is gelegen aan de Kieler Bocht 11 op industrieterrein “Eemspoort”.

Namens onze opdrachtgever bieden wij deze grootschalige perifere detailhandelslocatie aan. Het gebouw bestaat uit showroom/bedrijfsruimte en is uitermate geschikt voor een bedrijfsruimtefunctie, business 2 business en grootschalige detailhandel.

Door de bouwaard en de representatieve uitstraling zijn de gebouwen zowel geschikt voor gebruik als bedrijfsruimte, showroom en eventueel een distributie hub.

Het object heeft een totale bruto vloeroppervlakte van 3.029,6 m² en is gelegen op een perceel van 5.592 m². Het perceel is volledig omheind en op eigen terrein is een ruime parkeervoorziening aanwezig. Het pand beschikt daarnaast over een energielabel A.

Oplevering
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd, het object zal casco worden verhuurd.

Omgeving
Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Eemspoort’, direct aan de afrit van de Ringweg-zuid (N7). Het object ligt op absolute zichtlocatie aan de N7. In de direct omgeving zijn enkele bouwmarkten, autobedrijven en diverse andere bedrijven aanwezig.

Bereikbaarheid
Per auto:
De strategische ligging van het object maakt het gemakkelijk om met de auto de locatie te bezoeken. De nieuwe afrit van de N7 (Ringweg-zuid) is direct tegenover het object gesitueerd.

Met het openbaar vervoer:
Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen naar de Kieler Bocht. Vanaf het station in Groningen zijn busverbindingen aanwezig.

Parkeergelegenheid
Royale parkeervoorzieningen aanwezig op eigen terrein.

Beschikbaarheid
Het object is op korte termijn beschikbaar.

Huurprijs
EUR 280.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Huurder sluit zelf contracten voor de levering van nutsvoorzieningen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI reeks CPI-Alle Huishoudens(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst gebaseerd op het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken(ROZ). Verhuurder houdt het recht voor afwijkende bepalingen op te nemen.

Meer informatie
drs. Stefan Ensing
Auric Geerligs MRICS RT

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact