€ 475.000,- k.k.
Prijs
Verkocht
Status

Eelkemastraat 259

Namens onze opdrachtgever bieden wij aan een moderne en zelfstandige kantoorunit, gelegen op het Europapark te Groningen. De unit ligt centraal op het multifunctionele Europapark, aan de oostkant van de stad Groningen. De unit is gelegen op de begane grond van het complex 'Kolenpark'. De unit beschikt tevens over eigen parkeerplaatsen.

Soort
Kantoorruimte.

Omschrijving
De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Locatie
Het object is gelegen op het Europapark te Groningen en is de laatste jaren in ontwikkeling. Het nieuwe stadsdeel ligt net buiten de ringweg, ten zuidoosten van de Groningse binnenstad. Naast gelegen zijn onder andere de Euroborg en het Alfa-college. Inmiddels zijn er ruim 1.100 woningen gelegen op het Europapark. Waar het Europapark ooit is bedacht als grote kantoorlocatie met aanvullende functies, wordt het steeds meer ontwikkeld als gemengd stedelijk gebied waar gewoond, gewerkt en gecreëerd kan worden.

Bereikbaarheid
Het object is goed te bereiken vanaf de ringweg van Groningen en de Europaweg. Daarnaast is het op het Europapark een treinstation met busverbinding gelegen.

Parkeren
Het object beschikt over 5 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is in de directe omgeving de mogelijkheid om gebruik te maken van openbare parkeerplaatsen. Daarnaast is onder het stadion Euroborg een parkeergarage gevestigd.

Oppervlakte
Circa 190 m² v.v.o.

Kadastrale gegevens
1. Het appartementsrecht dat recht geeft op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte op de begane grond van het Gebouw C, plaatselijk bekend Eelkemastraat 259 te Groningen, kadastraal bekend gemeente Groningen, sectie P complexaanduiding 2254-A appartementsindex 114.
2. De appartementsrechten die ieder recht geven op het uitsluitend gebruik van een parkeerplaats, plaatselijk bekend Eelkemastraat 259 te Groningen, kadastraal bekend gemeente Groningen, sectie P complexaanduiding 2254-A appartementsindices 75 en 82 tot en met 85.

Bestemming
Het object valt onder het bestemmingsplan Europapark 2013 met als bestemming Gemengd-2. Voor wat betreft het bestemmingsplan verwijzen wij graag naar de website van ruimtelijkeplannen.nl. Een koper dient zelf onderzoek te doen naar de beoogde functie en mogelijkheden.

Energielabel
A++

Koopprijs
EUR 475.000,-, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
Het object wordt geleverd in de staat waarin deze zich bevindt ten tijde van het passeren van de akte van levering. Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’. Dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort vanuit de zijde van verkoper, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nextfund Vastgoedadviseurs via 050 76 76 100.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact