€ 125,-
Prijs per m²/jaar
Actief
Status

Boumaboulevard 63-105

Euroborg is meer dan alleen voetbal! In en rondom het stadion zijn onder meer een casino, een bioscoop, een fitnesscentrum, diverse horecavoorzieningen en het Noorderpoortcollege en Alfa college gevestigd. Aan de zuidzijde van het stadion vindt u Euroborg Offices. Deze kantoor/winkelruimte is geïntegreerd in de omloop van het stadion.

Euroborg Offices biedt ondernemers de mogelijkheid om hun kantoor, winkel of showroom te vestigen in dit unieke gebouw!

Begane grond: twee units, met een oppervlakte van circa 308 m2, 348 m2 v.v.o.;
Eerste verdieping: drie units, met een oppervlakte van circa 153 m2, 149 m2, 426 m2 v.v.o.;
Tweede verdieping: twee units met een oppervlakte van circa 155 m2, 209 m2 v.v.o.

De kantoorruimte wordt zeer compleet opgeleverd met scheidingswanden, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en voorzien van topkoeling en ledige kabelgoten. Op de eerste verdieping westzijde is een pantry en uitgebreide toiletgroep aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het nieuwe stadsdeel ligt net buiten de ringweg ten zuidoosten van de Groningse binnenstad. Het Winschoterdiep loopt als een stromende ader door het gebied en omsluit het opvallende complex. Euroborg ligt op loop- en fietsafstand van het Groningse centrum en is ook per auto of met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Euroborg Offices ligt aan de A7 en de spoorlijn Groningen-Assen. De locatie wordt prima ontsloten door een eigen op- en afrit aan de A7 en een eigen toekomstig NS-Station.

BEREIKBAARHEID:
Pal aan de A-7 en nabij Julianaplein. Treinstation op steenworpafstand!

Parkeren:
Er is in ruime mate parkeerruimte aanwezig in de onderliggende parkeergarage. De parkeergarage wordt geëxploiteerd door de gemeente Groningen die naar behoefte parkeerplaatsen kan aanbieden.

HUURTERMIJN:
In overleg.

OPZEGTERMIJN:
Tenminste 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurtermijn.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 125,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen € 35,00,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring verhuurder/eigenaar en is met zorg samengesteld. Derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact