2.159 m2
Perceel oppervlakte
€ 1.275.000,- k.k.
Prijs
Verkocht
Status

Akeleiweg 204

Namens onze opdrachtgever bieden wij te koop aan dit kantoorobject gelegen aan de Akeleiweg 204 te Groningen.

Object
Akeleiweg 204 te Groningen.

Soort
Kantoorobject.

Omschrijving
Het te verkopen object betreft een bedrijfsobject omvat met name kantoorruimte van circa 1.320 m² v.v.o., bestaande uit twee bouwlagen. De bebouwing bestaat uit twee vleugels, waarbij de linkervleugel gebouwd is als kantoorruimte en nog in gebruik is als zodanig. De rechtervleugel is oorspronkelijk als bedrijfsruimte gebouwd, maar is grotendeels verbouwd naar kantoorruimte en opslagruimte. Beide bouwdelen bestaan uit twee bouwlagen. Het object beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Ulgersmaborg, gelegen aan de oostzijde van de stad Groningen.

Kadastrale omschrijving
Gemeente Groningen, sectie AC, nummer 2294, met een perceeloppervlakte van 2.159 m².

Bereikbaarheid
Op- en afrit van de ringweg van Groningen (N46) nabij. Het openbaar vervoer is op circa 5 minuten loopafstand aanwezig. Er is een goede verbinding met het hoofdstation van Groningen

Parkeren
Eigen parkeerterrein met circa 24 parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Begane grond: circa 800 m² v.v.o.
Eerste verdieping: circa 520 m² v.v.o.
Totaal: 1.320 m² v.v.o.

Energielabel
A

Koopprijs
EUR 1.275.000,- k.k.

Opleveringsniveau
Het object wordt geleverd in de staat waarin deze zich bevindt ten tijde van het passeren van de akte van levering. Het object zal worden verkocht en geleverd ‘as is, where is’. Dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort vanuit de zijde van verkoper, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het object. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikel 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Bij een eventuele transactie wordt nadrukkelijk aangegeven dat het object uitsluitend verkocht wordt onder het voorbehoud van het verkrijgen van toestemming van het College Saneringen Zorginstellingen en de volledige Raad van Bestuur van Cosis (verkoper).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nextfund Vastgoedadviseurs via 050 76 76 100.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact