€ 125,- per m² per jaar
Prijs
Beschikbaar
Status

Stationsstraat 36

Aan de Stationsstraat, pal aan het nieuw te realiseren Stationsplein is een volledig nieuw Medisch Centrum gerealiseerd.

Het kantoorpand gelegen aan de Stationsstraat 30-32 in Assen krijgt een volledig nieuwe invulling als medisch centrum. Het kantoorgebouw bestaande uit circa 4.600 m² v.v.o. wordt volledig gerenoveerd. Het betreft hier een robuust gebouw uit de jaren '70, met aan de buitenzijde een zeer degelijke en strakke uitstraling.

Door de centrale ligging in Assen leent het pand zich perfect voor een verzamelgebouw met medische functies. De ontwikkelaar is voornemens het gehele gebouw te verduurzamen en te voorzien van een Energielabel A.

In het nieuwe centrum worden onder andere gehuisvest; huisartsen, een apotheek, fysiotherapie en kaakchirurgie. Daarnaast vestigen de Centrale Huisartsen Dienst en de Huisartsen Zorg Drenthe zich in het gebouw. Het UWV is een zittende huurder en blijft tevens gebruiker van het pand. Het gebouw beschikt over 84 eigen parkeerplaatsen.

Het gebouw heeft bijzondere eigenschappen; de bouwlagen zijn licht, bijzonder fraai afgewerkt en het uitzicht op het Stationsplein en het landgoed Overcingel zijn adembenemend.

Een perfecte werkplek, pal aan alle voorzieningen, tevens uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en met voldoende “P” op eigen terrein.

In het gebouw zijn op dit moment nog enkele ruimten beschikbaar vanaf 162 m². Deze ruimten kunnen volledig TurnKey en naar wens van een huurder worden opgeleverd.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact