€ 550.000,- p/j.
Prijs
Beschikbaar
Status

Dr. A.F. Philipsweg 37A

Namens onze opdrachtgever bieden wij aan meerdere aaneengeschakelde bedrijfsruimtes, gelegen in Assen. De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 15.940 m² en is beschikbaar voor de verhuur in units vanaf 3.845 m².

Soort
Bedrijfsruimte.

Omschrijving
Het aangeboden bedrijfsobject is beschikbaar voor huur als geheel of in units vanaf 3.845 m². Het gehele object bestaat uit bedrijfsruimte, geschikt voor productie en opslag, en bijbehorende kantoorruimte. Er is een transformatorstations aanwezig met een transformator van 2.000 kVA.

Locatie
Het object is gelegen op het Stadsbedrijvenpark, dit is een bedrijventerrein gelegen aan de oostzijde van het centrum van Assen. Het onderhavige object is gelegen aan het spoor en de nieuwe fietssnelweg (Groningen-Assen). Op het bedrijventerrein zijn diverse soorten bedrijven gevestigd. Het betreft een gemengd bedrijventerrein.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is gelegen aan de doorgaande weg richting Europaweg Noord. De op- en afrit van de A28 (Groningen - Utrecht) is op slechts enkele minuten gelegen. De locatie biedt goede toegang tot verschillende bestemmingen in en rondom Assen. Met openbaar vervoer is Assen uitstekend bereikbaar middels trein- en busverbindingen.

Parkeren
Parkeren is op eigen terrein mogelijk.

(Deel)Objecten
- Dr. A.F. Philipsweg 37 bestaat uit ca. 3.800 m², bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte en kantine alsmede ca. 45 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.
De totale oppervlakte bedraagt ca. 3.845 m².
Dit bouwdeel is in gebruik geweest als productie- en opslagruimte en heeft een vrije hoogte van ca. 7 meter.

- Dr. A.F. Philipsweg 39 bestaat uit ca. 2.800 m² bedrijfshal met ca. 1.005 m² kantoorruimte (zowel begane grond als verdieping) en stallingruimte van ca. 120 m².
De totale oppervlakte bedraagt ca. 3.925 m².
Dit bouwdeel is in gebruik geweest als productie- en opslagruimte en heeft een vrije hoogte van ca. 4,5 meter.

- Dr. A.F. Philipsweg 41 bestaat uit ca. 7.600 m² bedrijfshal met ca. 570 m² kantoorruimte (zowel begane grond als verdieping).
Het totale oppervlakte bedraagt 8.170 m².
Dit bouwdeel is in gebruik geweest als productie- en logistieke ruimte. De vrije hoogte varieert van 4,5 tot 6 meter. Er zijn tevens 2 loading-docks aanwezig.

Huurprijs
- Dr. A.F. Philipsweg 37: EUR 150.000,-, te vermeerderen met BTW;
- Dr. A.F. Philipsweg 39: EUR 150.000,-, te vermeerderen met BTW;
- Dr. A.F. Philipsweg 41: EUR 250.000,-, te vermeerderen met BTW.

De huurprijs van het gehele object bedraagt EUR 550.000,-, ter vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Bestemming
Het object valt onder de bepalingen van bestemmingsplan 'Stadsbedrijvenpark', met als bestemming 'bedrijf tot en met categorie 4.2'. Een potentiële huurder dient zelf te onderzoeken of het object geschikt is voor het door haar voorgenomen gebruik.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nextfund Vastgoedadviseurs via 050 76 76 100.

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Vastgoed adviseurs

NEXTFUND B.V.

T: 050 – 76 76 100
Contact